Nota Wapeningsstaal BV

info@notawapeningsstaal.nl   0515-576866

Betonvlechtwerk

U bevindt zich hier:HomeBetonvlechtwerk

Met Nota Betonvlechtwerken kunt u alle kanten op!

Met Nota Betonvlechtwerken kunt u alle kanten op. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het leveren en verwerken van betonstaal op bouwlocaties. Zo`n 40 betonstaalvlechters zijn namen Nota Betonvlechtwerken dagelijks actief in alle segmenten van de bouw ( weg- en waterbouw, woningbouw en utilliteitsbouw ). Doordat wij al meer dan 45 jaar kennis en ervaring hebben in vlechtwerk kunnen wij elk project samen met u realiseren. We staan het hele traject tot uw dienst. Dankzij onze gedegen werkvoorbereiding, planning en een moderne knip- en buigcentrale zijn wij in staat om een project vanaf het begin tot aan het eind voor u uit te voeren.

Investeren in de toekomst

We blijven bovendien niet stil staan. Onze ervaring wordt continu aangevuld met interessante en uitdagende projecten. Daarnaast krijgen onze medewerkers regelmatig de mogelijkheid om extra diploma`s te behalen en bijgeschoold te worden. Zo blijven we up-to-date en weten we wat er speelt. Dat we een erkent leerbedrijf zijn met erkende leermeesters in dienst, zal u dan ook niet verbazen.

Betonvlechtwerk in beeld

Zoek u de juiste partij?

Bent u op zoek naar de juiste partij voor het leveren van wapeningsstaal in de beste kwaliteit en tegen concurrerende prijzen?

Nota Leveringsprogramma

Nota Wapeningsstaal BV levert diverse prefab wapening voor Utiliteitsbouw, Weg en waterbouw of Woningbouw. Ook particulieren en bouwmarkten kunnen bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel dan nu naar 0515 576866.